«Inapoi la ARTIST
  OVIDIU KOMORNYIK - COMPOZITOR

Debutul in calitate de compozitor si textier are loc in 1999.Astfel incepe colaborarea cu mari artisti ai Romaniei: Mirabela Dauer, Elena Carstea, Sanda Ladosi, Gabriel Dorobantu, Marina Florea, Anca Turcasiu... etc.
In primul an de compozitie participa la Festivalul de la Mamaia, editia 2000, la doua sectiuni: Slagare – “Frumoasa mea”(solist Marcel Pavel) si  Creatie– “Eu cred”(solist Ovidiu Komornyik).

In luna decembrie a anului 2000, piesa “Frumoasa mea” este declarata piesa anului de catre majoritatea posturilor de radio din tara, inclusiv postul national, Radio Romania, dar si de topurile realizate de presa scrisa.

In calitate de compozitor, in acelasi an, Ovidiu Komornyik a castigat doua premii: Premiul de Popularitate si Trofeul Festivalului Cantecului de dragoste, transmis in direct de TVR.

In decembrie 2000 lanseaza piesa “Te-am tradat” impreuna cu videoclipul acesteia, care este difuzat de majoritatea televiziunilor din Romania cu un deosebit succes.

“Te-am tradat” inregistreaza un mare succes la public inca de la lansare.

Albumul “Te-am tradat” contine 14 piese, dintre care 8 sunt interpretate de Mirabela Dauer, Gabriel Dorobantu, Sanda Ladosi, Marina Florea, Anca Turcasiu, Elena Carstea, Florin Muresan (fratele compozitorului).

Dupa lansarea primului album de autor “Te-am tradat”,  Ovidiu Komornyik s-a bucurat de o mare popularitate, fiind invitat sa sustina concerte in aproape toate orasele tarii.

Cantecele care se vor regasi pe urmatoarele albume ale artistului, vor fi semnate de acesta, atat in calitate de compozitor cat si textier, respectiv: "Esti mireasa vietii mele", "Nu plange iubito", "Cele mai frumoase cantece", "Cand vin acasa" , "Best of"  si cel mai recent "Iarta-ma, daca ti-e dor".

Artistul a compus si alte melodii care inca nu s-au regasit pe un album, creatii realizate in urma solicitarilor venite din partea unor televiziuni la anumite evenimente mai deosebite si pentru programele de Sarbatori(Paste, Craciun sau Revelion).

In 2008 a castigat campania organizata de catre Antena 1, de sustinere a romanilor din Italia ” SOS pentru romanii din Italia”, campanie castigata in urma voturilor acumulate pentru melodia ”Dragostea ne va salva”.

In 2009 melodia “Iarta-ma” devine genericul serialului de mare succes "Fetele marinarului",  dupa o selectie de peste 20 de creatii.

In mai 2010 isi lanseaza cel de-al doilea album de autor, intitulat "De dragoste", spre bucuria celor care ii iubesc compozitiile.Si acest al doilea album, lansat de Ovidiu Komornyik in calitate de compozitor se bucura de un mare succes la public.

Si dupa lansarea celui de-al doilea album de autor, Ovidiu a continuat sa compuna pentru colegii sai, declarandu-se incantat ca acestia sa-i cante muzica.Printre artistii carora Ovidiu le-a compus cel mai recent melodii se numara: Marian Spanoche, Carmen Radulescu, Angela Similea, Dida Dragan, Emilia Ditu si Mihai Dinescu, Andriana ..si altii.

«Inapoi la ARTIST